Project Engineer Bouw (BIM)

Ben jij die getalenteerde Project Engineer die onze bouwprojecten naar een hoger niveau weet te brengen? Dan is dit je kans en reageer op deze uitdagende vacature!

Over ons
Wij zijn Coresta. Sinds 1997 ontwikkelen en bouwen wij vastgoed in de sectoren zorg, (betaalbaar) wonen, onderwijs en sport. Als geen ander weten wij wat de echte uitdagingen zijn van onze opdrachtgevers. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, bouw en exploitatie. Indien gewenst kunnen wij deze projecten binnen onze moedermaatschappij ook zelf in belegging nemen. Dit stelt ons in staat om oplossingen te realiseren voor de meest uitdagende opgaves. Duurzaam, kwalitatief en betaalbaar. Dat is waar wij voor staan. Want samen bouwen we aan de maatschappij van morgen.

Functie omschrijving
Als Project Engineer ben je medeverantwoordelijk voor de planuitwerking, bouwvoorbereiding en projectbewaking van onze projecten door middel van BIM. Je projecten zijn voornamelijk nieuwbouw en renovatie projecten op het snijvlak van wonen en zorg. Je bent een belangrijke schakel tussen de opdrachtgever, de projectmanager en je collega’s in de uitvoering en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Je onderhoudt relaties met onze opdrachtgevers en bouwteampartners. Je selecteert en contracteert onderaannemers en leveranciers en bewaakt de projectvoortgang op de GOTIK beheers-aspecten. Je bewaakt het BIM Protocol en zorgt dat alle bouwpartners werken volgens de hierin gemaakte afspraken. Je beheert de totale coördinatie van het model, voert clash controles uit en informeert de bouwpartners hierover. Je werkt regelmatig op de bouwlocatie.

Functie-eisen
• Een afgeronde relevante opleiding (HBO/WO)
• Goede communicatieve vaardigheden
• Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk
• Kennis van grafische tekenprogramma’s zoals Autocad en Revit
• Kennis van BIM software zoals Navisworks, Solibri en Tekla Bimsight

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een fulltime dienstverband voor een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Je standplaats is Eindhoven maar je projecten bevinden zich in heel Nederland. Je werkt niet alleen, maar in een enthousiast team binnen een ondernemende en ambitieuze organisatie. Daarnaast bieden wij een goed marktconform salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Ben jij de Project Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan direct of bel 040 – 303 21 21 en vraag naar Jeroen van Oudenaarden voor meer informatie!