Junior projectleider

Functieomschrijving
Ben jij net klaar met je studie richting civiele techniek en spreekt projectleiderschap jou aan? Dan is dit de kans voor jou. Voor een internationaal ingenieursbureau met meerdere vestigingen in Nederland ben ik op zoek naar een junior projectleider. Je gaat verschillende projecten coördineren in de openbare ruimte. Verschillend is het juiste woord want deze projecten kunnen variëren qua inhoud. Zo kan je denken aan bouwrijp en woonrijp ontwerpen maken van een complete woonwijk (stedelijk gebied). Daarnaast kan je denken aan blauwe projecten waarbij bruggetjes en stuwen gemaakt moeten worden. Verder werk je ook aan constructieve projecten waarbij je veel bezig bent met projecten voor dijkversterkingen en viaducten.

Houd jij van die afwisselende projecten en vind je het leuk om bij meerdere disciplines een kijkje te nemen? Dan is dit je kans. Als junior projectleider krijg je van verschillende disciplines binnen de civiele techniek iets mee en kan je je goed oriënteren op een vervolgstap in je carrière. Solliciteer nu, want er zijn al mensen in de procedure!

Functie eisen
Jij bent;

– Iemand met een afgeronde WO opleiding
– Iemand met brede interesses en een grote mate van nieuwsgierigheid
– én iemand met goede communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden
Jij krijgt;

– Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
– Een salaris vanaf €2600 op basis van 40 uur.
– De mogelijkheid om flexibel te werken (Thuis/op meerdere kantoren in Nederland)
– Een persoonlijk ontwikkeltraject gebaseerd op jouw behoeftes.
– Veel vertrouwen, steun en een hecht team!

Info over het bedrijf
Binnen de afdeling Techniek werk je met verschillende ervaren krachten die jou de kneepjes van het vak kunnen leren. Je ziet dat veel techneuten lange dienstverbanden hebben bij dit bedrijf, dit betekent dan ook dat die jubilea gevierd moeten worden. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd buiten werk om, zo leer je je collega’s toch iets beter kennen. Denk hierbij aan een jaarlijks terugkerend festival en barbecues in de zomer!

Interesse? Klik hier om te solliciteren!