Junior) Consultant Vastgoedsturing – Rotterdam of Eindhoven

De behoefte aan vastgoed verandert in een steeds sneller tempo, of het nu gaat om woningen, kantoren of maatschappelijk vastgoed. Hoe hou je als vastgoedeigenaar dan nog grip op deze veranderende vraag? Gaan we verduurzamen, inkrimpen of juist groeien? Dat vraagt om het duurzaam matchen van vraag en aanbod. Dit zien wij bij Brink bijna als onze roeping. Wil jij hieraan bijdragen? Dat kan!

Wat ga je doen?

Je geeft opdrachtgevers, samen met je projectteam, grip op hun vastgoed: hoe meer, hoe beter. Data-analyse speelt hierin een grote rol. Je haalt de essentie uit een grote hoeveelheid vastgoed(data) en vertaalt deze in informatie die de opdrachtgever nodig heeft om te sturen op het project of de portefeuille. Je werkt veel in Excel want het gaat niet om vijf gebouwen maar om tientallen tot tienduizenden. Je kraakt de moeilijkste puzzels, elke dag weer. Je krijgt te maken met vraagstukken waarvan je niet wist dat ze bestonden en bedenkt daarvoor, samen met je collega’s, oplossingen die je nog niet eerder hebt gezien.

Het ene moment praat je met een gemeente over de verduurzaming van de portefeuille, het andere moment over al het vastgoed van de Politie en tussendoor maak je een model voor de verwachte kasstromen van een Rijksmuseum. En het mooie: je doet het niet alleen, je kan altijd vertrouwen op je collega’s. Hierdoor ontwikkel je je snel op het gebied van Vastgoedsturing. Collega Bart van Moll, geeft je graag een kijkje in zijn werkende leven bij Brink.

Wat kun je verwachten?

Brink biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

Wat verwachten we van jou?

▪ Je hebt een academische achtergrond bij voorkeur in de richting Bouwkunde, CME of Real Estate.
▪ Je hebt enkele jaren relevante werkervaring (dit is een pré voor deze functie)
▪ Je hebt affiniteit met vastgoedanalyses, dashboarding of informatiemanagement.
▪ Je hebt een scherp oog voor detail en bent niet snel tevreden; je wilt de onderste steen boven krijgen.
▪ Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, levert topkwaliteit en bent analytisch sterk.
▪ Je bent eigenwijs, staat open voor feedback en wilt constant beter worden in je vak.
▪Je standplaats wordt, afhankelijk van jouw voorkeur, Rotterdam of Eindhoven. Daarnaast ben je regelmatig bij onze opdrachtgevers op locatie aanwezig.

Waar wacht je nog op?

Solliciteer dan via www.brink.nl/vacatures en stuur je CV en motivatiebrief mee. Bij vragen kun je
natuurlijk ook eerst even contact opnemen met Annemieke Hamakers via a.hamakers@brink.nl of op 010 237 0263.

Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed.

Als jij je aansluit bij Brink zal je al snel merken dat je in het hart van de markt staat. De markt van bouw, infra en vastgoed. Samen met al jouw nieuwe collega’s van Software, Management / Advies en Financial Structures. Want bij Brink komt alles en iedereen samen. Zo breed als de markt van bouw, infra en vastgoed is, zo breed zijn ook onze opdrachtgevers vertegenwoordigd. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van landelijk tot lokaal. Brink voorziet hen binnen de gehele keten van advies, ondersteuning in management en marktbrede softwaretools. Vanuit een integrale visie en aanpak.

Brink mag zich met software label Ibis marktleider noemen in Nederland. Softwareproducten die de vastgoed-, bouw-, installatie- en infrasector grip geven op kwaliteit, proces en eindresultaat. Onze projectmanagers en consultants van Management en Advies staan bouw, infra en vastgoed bij van boardroom tot bouwplaats. Het hart gaat sneller kloppen als zij zich kunnen buigen over de meest complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving. Collega’s van Financial Structures adviseren én organiseren financiële structuren in projecten waarbij reguliere financiering door de markt niet zonder meer te verkrijgen valt. In zo’n situatie bedenken zij vaak hoe het wél kan. Met niet alledaagse oplossingen.