Junior Consultant Projectbeheersing

Junior Consultant Projectbeheersing
Brink opereert vanuit het hart van de infra-, bouw- en vastgoed markt. Dit vormt de ideale uitgangspositie om de uitdagingen die alle maatschappelijke thema’s raken te kunnen volgen. Ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Projecten worden complexer en daarbij veranderen samenwerkingsverbanden en verantwoordelijkheden. Integrale Projectbeheersing zorgt dat op basis van de juiste informatie, op het juiste moment, door de juiste partij, de juiste actie wordt ondernomen.
We zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van structuur aanbrengen in (complexe) projecten binnen de Infra of Utiliteitsbouw. Kom ons team versterken, werk samen met ervaren ‘vakidioten’ en ontwikkel je snel verder op het gebied van Project- en Programmabeheersing.

Wat ga je doen?
Als Junior Consultant Projectbeheersing werk je in multidisciplinaire projectteams aan verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt aan de opdrachtgevers- en/of aan de opdrachtnemerskant aan projecten die zich in verschillende stadia bevinden, van de initiatief- tot de uitvoeringsfase.
Je leert met interviews, workshops en adviezen, projecten en programma’s beheerst te laten verlopen. Je creëert op een passende manier draagvlak voor de beheersing van het project en verbindt alle processen bij de klant, als een waar zenuwstelsel, aan elkaar. Van chaos maak je structuur en je brengt het meest complexe terug naar het uiterst simpele. Dit doe je veelal voor een diversiteit aan opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, waterschappen, aannemers en grote organisaties als KLM, Rotterdam Ahoy, Brightlands Chemelot Campus.
Als Project en Programmabeheersers werken we het liefst in een team aan de vraagstukken van onze opdrachtgevers. We combineren onze kennis van de beheersaspecten met onze softskills om de GROTIK-aspecten voor complexe projecten en programma’s in te richten en houden daarmee het projectmanagement op koers. Meer weten? Klik hier.

Wat kun je verwachten?
Brink Management / Advies biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

Wat verwachten we van jou?
• Je hebt een academische achtergrond bij voorkeur in de richting Bouwkunde, CME, Technische Bestuurskunde of – Bedrijfskunde.
• Je bent ondernemend en hebt de drive om te blijven leren, vernieuwen en verbeteren.
• Je bent analytisch en beschikt over sterke communicatieve – en sociale vaardigheden.
• Je bent proactief, gedreven en hebt passie voor het structureren en beheersen van (infra en utiliteit) projecten.
• Je standplaats wordt, afhankelijk van jouw voorkeur, Rotterdam of Eindhoven. Daarnaast ben je regelmatig bij onze opdrachtgevers op locatie aanwezig.

Waar wacht je nog op?
Solliciteer via de website (https://www.brink.nl/vacatures/junior-consultant-projectbeheersing/).
Bij vragen kun je natuurlijk ook eerst even contact opnemen met Annemieke Hamakers, Recruiter, via a.hamakers@brink.nl of op 010 237 02 63.