TRUDO: JUNIOR PROJECTLEIDER

Trudo zoekt voor de projecten nieuwbouw een enthousiaste en ambitieuze.

JUNIOR PROJECTLEIDER (32-36 uur/week)

Over ons

Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die van zich doet spreken. Met gedurfde projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven. Maar vooral met een visie die ‘net ff anders’ is. Want bij onze corporatie staat niet alleen het vastgoed centraal, maar ook het ondersteunen van mensen die vooruit willen in het leven. We werken vanuit onze missie Supporting People en onze kernwaarden lef, innovatief en verbindend.

Slimmer Investeren

Het team Slimmer Investeren houdt zich bezig met de bouw- en ontwikkelopgave van Trudo. Zij ziet erop toe dat Trudo ook in de toekomst blijft zorgen voor betaalbare woningen voor onze doelgroepen, mét een Trudo stempel! Die Trudo stempel betekent vooral ‘net ff anders’ en juist dié kansen oppakken die de rest van de markt vaak laat liggen. Denk daarbij aan bijzondere locaties, zoals oud-Philipsterreinen of een landgoed dat voorheen van de Broeders van Liefde was. Maar ook plekken waar de vraagstukken complexer zijn dan alleen woningen bouwen. Plekken waar je graag een hele buurt een stap verder wilt brengen, zoals Woensel-West.

Oftewel: de portefeuille van het team Slimmer Investeren is gevuld met de meest uiteenlopende projecten. Van het bouwen van een aantal goede en degelijke eengezinswoningen en het ontwikkelen van hele buurten, tot het bouwen van woontorens op Strijp-S en het herontwikkelen van monumentale panden tot sociale huurwoningen. We hebben ook wat aantallen betreft een ambitieuze ontwikkelopgave.

Wie zoeken we?

We zoeken een junior projectleider die de projectmanagers ontzorgt. Een kandidaat met een relevante opleiding, denk bijvoorbeeld aan bouwkunde, architectuur of sociale geografie op academisch werk- en denkniveau. Een regelaar, aanpakker, coördinator, spin in het web. Iemand die aan de meest uiteenlopende projecten wil werken, binnen die projecten de meest uiteenlopende taken doet en rollen vervult en die houdt van een verrassing zo nu en dan. Kortom, een flexibele junior projectleider die graag een nieuw avontuur aan gaat, nog veel wil leren en aan mooie zinvolle projecten wil werken in een enthousiast team.

Waarom wil je bij Trudo werken?

Bij Trudo hebben we hart voor ons werk en voor de mensen voor wie we het doen. In ons bijzondere kantoor in de apparatenfabriek op Strijp-S vind je een goede werksfeer en leuke, gedreven collega’s. Tot slot bieden we een marktconform salaris en hebben we een prima CAO (Woondiensten), secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden.

Enthousiast?

Word je enthousiast van deze vacature, herken je jezelf als die regelaar en wil je binnen korte tijd kennis maken met alle aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van vastgoed? Stuur dan een motivatiebrief met CV voor 22 maart 2021 naar werken@trudo.nl o.v.v. junior projectleider. Meer informatie over ons vind je op www.trudo.nl en www.strijp-s.nl.

Eerst meer weten? Mail dan jouw vragen aan werken@trudo.nl. Je zult dan zo snel mogelijk worden teruggebeld door Fieke van den Beuken (Projectmanager). Zij vertelt je er graag meer over/


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs