Heijmans: Traineeship Bouwkunde

Traineeship bouwkunde
1 jaar, 32-40 uur, Rosmalen of Eindhoven

Klaar voor je eerste baan bij een grote organisatie? Bij Heijmans ga je als trainee aan de slag voor de gaafste en grootste projecten. Pluspunt: omdat we groot zijn, heb je veel ervaren collega’s die hun kennis met plezier delen. In het traineeship bouwkunde krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontdekken. Ook als je misschien nog niet zo goed weet wat je wilt.

Jouw traineeship
Als trainee bij Heijmans krijg je de kans om anderhalf jaar lang tussen verschillende functies te rouleren. Zo kan je alle smaken proeven van wat Heijmans te bieden heeft!

Ga jij bijvoorbeeld als engineer aan de slag voor service en onderhoudsprojecten bij bijvoorbeeld de Effenaar? Misschien ben jij wel ons nieuwste BIM talent en bouw jij de nieuwe woontoren op de TUe campus volledig virtueel? Of misschien voel jij je juist meer thuis bij de afdeling verwerving, waar je in tenders de mooiste utilitaire projecten binnensleept? Als jij het wilt, zijn jouw kansen en mogelijkheden grenzeloos.

Ontwikkel jezelf
Naast de verschillende functies die je uit gaat oefenen volg je ook het Heijmans opleidingsprogramma voor trainees. Hier ga je:

Kennismaken met het vak, je projecten, je leidinggevende, alle andere Heijmans trainees en je mentor
Bouwen aan jezelf: In de eerste fase van het traineeprogramma leer je alles over jezelf en over werken bij Heijmans. Zo volg je onder meer lessen in zelfregie, communicatie en projectmanagement.
Bouwen aan je vak: in fase twee ontwikkel je je vakinhoudelijk binnen jouw functie Jouw specifieke opleidingsprogramma stel je vast met je mentor. In deze fase bezoek je samen met de andere trainees ook een project.
Bouwen aan je toekomst: Dit is de laatste fase van je traineeship. Hier duik je de verdieping is. Zo krijg je onder meer les in timemanagement, lean werken, financieel management, contracten en verdiep je je kennis van projectmanagement.

Het programma geeft je alle handvatten om te ontdekken wat je wilt en wat bij je past. En na het traineeship? Dan wacht jouw droombaan bij Heijmans op je!

Dit ben jij
Kom maar op met dat traineeship! Jij houdt namelijk van aanpakken en bent leergierig. In dit jaar wil jij alle smaken proeven die bouwkunde te bieden heeft. En verder:
• Je hebt in september een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting van bouwkunde.
• Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B. Dit komt van pas wanneer je bijvoorbeeld een rol in de uitvoering kiest.
• Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief.

Zo ontdek jij wat jouw talenten zijn en leer je in no time allerlei functies binnen Heijmans kennen. En verder?

Dit regelen wij
– Een leerzaam trainee programma
– Een contract voor onbepaalde tijd
– Een bruto startsalaris van €2974,- (bij WO master) op basis van een 40-urige werkweek
– Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw en Infra
– 43 Vakantiedagen met de mogelijkheid er een aantal te verkopen.
– Goede begeleiding: je krijgt je eigen mentor toegewezen met wie je regelmatig gesprekken hebt over je werk
– Inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en helpen wanneer je vragen hebt en die zorgen voor een fijne werksfeer.
– Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
– Mogelijkheid om aan te sluiten bij onze jongeren vereniging Jong Heijmans.
– Veel aandacht voor jouw groei door middel van praktijkgerichte trainingen gegeven door de Heijmans academie. Natuurlijk zowel tijdens ons trainee ontwikkelprogramma als erna
– Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
– Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, kerstborrels en personeelsfeesten
– een duurzaam inzetbaarheid budget van €500,-. Deze kun je inzetten voor arbo-proof thuiswerkmeubilair.

Werken bij Heijmans
We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren.

Kom je bij ons werken?
Interesse? Solliciteer dan direct via deze link. Heb je nog vragen over het traineeship? Neem dan contact op met Elisa de Klerk via eklerk@heijmans.nl of 0650179747