Brink – Junior Projectmanager

Vanuit het hart van de infra-, bouw- en vastgoed markt hebben we goed zicht op wat er met het vastgoed van onze opdrachtgevers gebeurt. Een verouderd gebouw, de groei van een organisatie of een veranderende huisvestingsbehoefte. We kijken naar wat er nu speelt maar ook mijlenver vooruit. Vastgoed gaat namelijk niet over vijf jaar, maar over pakweg vijftig.

We zijn op zoek naar iemand die wil werken aan toonaangevende (bouw)projecten voor opdrachtgevers als Holland Casino, ASML en gemeente Rotterdam. Kom ons team versterken, werk samen met ervaren ‘vakidioten’ en ontwikkel je snel verder op het gebied van Project-, Proces- en Programma management.

Wat ga je doen?
Als Junior Projectmanager ga je aan de slag met bouwmanagement in de breedste zin van het woord. Je schuift aan bij de project overleggen, bewaakt de planning en het budget en geeft mede sturing aan de projecten waaraan je werkt. Je doet ervaring op in alle fasen van het bouwproces. Van initiatief tot en met oplevering.

Je werkt zelfstandig maar krijgt begeleiding en coaching van ervaren collega’s. Een functie met veel diversiteit, waarin je de steun en toeverlaat bent van de Projectmanager en zorgt dat alle GROTIK-aspecten tijdens het project ‘in control’ zijn en blijven.

Wat kun je verwachten?
Brink Management / Advies biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

Wat verwachten we van jou?
– Je hebt een HBO of Universitaire opleiding bij voorkeur in de richting Bouwkunde.
– Je bent een doorzetter, analytisch sterk en vindingrijk.
– Je bent communicatief sterk, proactief, gedreven en je wilt jezelf verder ontwikkelen in bouwmanagement.
Je standplaats wordt Eindhoven. Daarnaast ben je regelmatig bij onze opdrachtgevers op locatie aanwezig.

Waar wacht je nog op?
Klik hier om te solliciteren, en vergeet niet je CV en motivatiebrief mee te sturen. Bij vragen kun je natuurlijk ook eerst even contact opnemen met Kim Simons, HR adviseur, via k.simons@brink.nl of op 06 13805627.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet ingegaan.