Bijbaan Construction Management and Engineering student BAM op Schiphol

Binnen BAM Bouw en Techniek Schiphol Services zijn we op zoek naar slimme studenten die zich willen vastbijten in de dataverbetering van Schiphol. De terminal veranderd doorlopend en goede verwerking van de data en documentatie is van groot belang voor goed assetmanagement en uitvoeren van nieuwe projecten.

Om de baseline van Schiphol te verbeteren zijn we daarom op zoek naar een werkstudent die aan de slag gaat met de verbetering van de data en documentatie in onze asset- & onderhoudsmanagementsysteem (OMS) en ons document management systeem (DMS). Dit zullen je werkzaamheden worden:
– Opwerken van assetdata van oude projecten van Schiphol omdat deze incompleet of in een incorrect format is aangeleverd
– In de terminal het project bekijken en doorgronden
– Het opstellen van assetlijst conform onze assettypebibliotheek
– Het voorbereiden van de documentatie ter verwerking in ons DMS
– Het voorbereiden van de assets ter verwerking in ons AMS
– Het connecteren van bestaande assets aan 3D BIM modellen
– Meewerken en uitwerken van verbeterprojecten op het gebied van informatiemanagement

Wat breng je mee?
Jij bent analytisch sterk en ziet daardoor snel structuren in de data en documentatie die verwerkt moet worden. Je hebt daarnaast een sterke interesse in informatiemanagement en digitaliseren van de gebouwde omgeving. Verder vind je het belangrijk dat je kwaliteit aflevert.

Wat vragen wij je:
– Minimaal 16 uur per week beschikbaar, uren kunnen flexibel gemaakt worden
– Je werkt minimaal 1 dag in de week op ons kantoor op Schiphol
– Minimaal voor 1 jaar beschikbaar

Wat bieden wij je?
– Je zal onder het team procesbeheersing vallen waar we verantwoordelijk zijn voor de werkpakketten BIM, Document control, In beheername, Informatiemanagement, Procesmanagement en Risicomanagement een gezellig team waar veel energie en enthousiasme voor verbetering en digitalisering is
– Je zal worden begeleid door onze coördinator in beheername (Irena Ploeger).en Informatie manager (Mariëlle Dusseldorp)
– Indien je succesvol aan de slag bent kunnen we je helpen met een afstudeerstage binnen BAM of een eventuele start van je carrière.
– Het salaris wat je zal verdienen is €15,- per uur.
– We voorzien je van een krachtige laptop om je werkzaamheden mee te kunnen doen.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Luuk Moonen – Manager Procesbeheersing via luuk.moonen@bam.com of per telefoon via 06 11164361. Indien je wil solliciteren kan dat via het opsturen van je CV en motivatiebrief naar luuk.moonen@bam.com.