PACER

PACER is een ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in project-, contract- en risicomanagement. Wij zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam maar opereren door heel Nederland.

Uitdagende projecten
Onze adviseurs zijn betrokken bij verschillende projecten, aan opdrachtgever- of opdrachtnemerszijde waaronder:
• Droge en natte infrastructurele projecten zoals Ruimte voor de Rivier en de Uithoflijn;
• Grote complexe utiliteitsprojecten als de nieuwbouw van RIVM;
• Projecten binnen de offshore als Windmolenpark Aberdeen;
• Spoedprojecten waaronder de Merwedebrug en Stuw Grave.

Als adviseur zorg jij er voor dat deze projecten binnen tijd en budget gerealiseerd worden in een rol als technische projectbeheerser, contractmanager of risicomanager.

Jaag jouw dromen na

Als adviseur bij PACER jaag jij jouw dromen na. Hier krijgt talent alle kans zich verder te ontwikkelen. De dynamiek van PACER vraagt om young professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Er heerst een toegankelijke en informele werksfeer waar samen hard gewerkt wordt aan het bereiken van resultaten.

Één dag per week speciaal voor jouw ontwikkeling

Bij ons besteed je 80% van je tijd aan bijzondere projecten en 20% aan jouw eigen ontwikkeling. Elke vrijdag staat in het teken van jouw ontwikkeling. Dat betekent dat je in totaal 416 ontwikkeluren hebt per jaar! Op vrijdag volg jij zowel inhoudelijke cursussen als competentiegerichte trainingen die in lijn liggen met jouw vakgebied en ambities. Dit gebeurt individueel en in samenwerking met collega’s. Zo ontwikkel jij op topsnelheid bij PACER.

Kom een keer langs!

Werken bij PACER is werken in een dynamisch team met energieke en gedreven collega’s die eenzelfde focus op ontwikkeling hebben! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs!

Neem contact op met Marjolein Bos (HR) via 06-12286110 of m.bos@pacer.nl of kijk voor meer informatie op www.pacer.nl