Sweco

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. The results of our work are sustainable buildings, efficient infrastructure and access to clean water. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading architecture and engineering consultancy.

PACER

PACER is een ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in project-, contract- en risicomanagement. Wij zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam maar opereren door heel Nederland.

Brink Management & Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. En als Brink het over vastgoed heeft, dan is dat in de meest ruime betekenis van het woord. Bouw en Infra, van ontwikkeling tot exploitatie, van investering tot gebruik.

AT Osborne

AT Osborne onderscheidt zich door de multidisciplinaire benadering. 150 consultants en managers werken in wisselende teams aan de oplossing van vraagstukken. Een AT Osborner is dan ook een teamspeler die kennis en kwaliteiten in dienst kan stellen van een team. Neem een kijkje op onze website om te zien binnen

Witteveen+Bos

Consultancy, engineering, advies, ingenieursbureau

Heijmans

Vastgoedontwikkeling, Bouw, Engineering, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Bouwtechniek, Installatietechniek, Integrale projecten, Civiele techniek

Bouwkunde Bedrijvendagen

BBD streeft ernaar, om Bouwkunde studenten van de TUe in contact te brengen met bouwgerelateerde bedrijven.