Junior Werkvoorbereider / Uitvoerder Assetmanagement – Amsterdam

De business unit Assetmanagement zit vol ambitie! Om deze ambitie waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een organisatietalent voor de werkvoorbereiding en uitvoering van onderhoudscontracten. Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit.

Geplaatst 16 oktober 2019
Carrièreniveau Professional
Functiegroep(en) Assetmanagement, Beheer en Onderhoud
Uren 40 uur
Regio Landelijk
Locatie Amsterdam


Dit ga je doen

Als junior werkvoorbereider bij Assetmanagement werk je in een projectteam dat alles rondom onderhoudscontracten strak organiseert. Denk bijvoorbeeld aan het project A9 Gaasperdammerweg in de bouwcombinatie IXAS. Door goed onderhoudsmanagement zorgen we ervoor dat de weg en tunnel altijd beschikbaar zijn. Je bent in deze functie niet alleen bezig met het voorbereiden en plannen van werkzaamheden, je zorgt ook voor de begeleiding van onderhoudswerkzaamheden en voor registraties, analyses en rapportages in het Onderhoudsmanagementsysteem (OMS). Dit alles onder begeleiding van ervaren collega’s uit jouw projectteam. Je leert gaande weg de kneepjes van het vak, zowel operationeel als procesmatig. Je denkt mee over continu verbeteren, risicomanagement, prestatiebeheersing en kostenbeheersing.

Jouw werkplek

Assetmanagement is onderdeel van de meest onderscheidende bouwer van de Nederlandse inframarkt en voegt waarde toe door de assets van onze klanten slim en efficiënt te onderhouden en te verbeteren. Dit bereiken we door focus te hebben op contract-, proces-, en uitvoeringsmanagement. We richten ons hierbij op de droge lijninfra en op de natte infra van publieke overheden. Tevens behoren projecten voor (semi)private partijen tot ons portfolio.

Wat jij meebrengt

  • je hebt een afgeronde hbo- of WO-opleiding richting bijvoorbeeld Civiele techniek, (Technische) Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding;

  • je bent een gedreven starter of hebt net een paar jaar werkervaring;

  • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt organisatietalent;

  • je beschikt over procesmatig inzicht en bent analytisch sterk.

Heijmans heeft je veel te bieden

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Aan alle werving- en selectiebureaus:

Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij Heijmans, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Derhalve worden dergelijke inzendingen beschouwd als ongevraagd en niet in behandeling genomen

Solliciteer hier

Meer weten?

Willem Peters
Mail: wpeters2@heijmans.nl
Phone: +31 (0)6 23151803

Lees meer hier