Junior projectmanager/consultant infrastructuur

Bij AT Osborne werken we aan projecten die ertoe doen in onze maatschappij. Of het nou gaat om onderwijs, zorg of infrastructuur. Dat doen we met gedreven collega’s die ieder voor zich uitblinken in hun vak. We zoeken nieuw talent in de vorm van een junior projectmanager/consultant infrastructuur die een impact wil maken en wil werken aan de inrichting van een betere ruimte van morgen.

Infrastructuur is het zenuwstelsel van de economie. Door de verstedelijking en groeiende mobiliteit wordt ons stelsel van wegen en openbaar vervoer systemen steeds meer op proef gesteld. Het in stand houden en verbeteren van onze infrastructuur is dan ook geen kinderspel. Bij opgaven op dit vlak heb je steevast te maken met een gevoelig krachtenveld van publieke en private belangen. Dit vraagt om een combinatie van inhoudelijke kennis, (politieke) sensitiviteit, creativiteit, doordachte juridische constructies, mensenkennis en nuchterheid. Bij AT Osborne houden we van de uitdaging om alle partijen bij elkaar te brengen en de opgave zo snel mogelijk en met zo min mogelijk kosten te realiseren. Jij ook? Lees dan verder.

Je werkt samen met collega’s met verschillende expertises en bent onderdeel van projectteams die bijvoorbeeld bestaan uit ervaren projectmanagers, technische specialisten, adviseurs op het gebied van kosten en risico’s en/of juridisch adviseurs. Je werkt aan grote infrastructurele opgaven zoals realisatie van nieuwe lightrail (trein/metro) verbindingen. Je bent voor je werk vaak op pad: op gesprek bij opdrachtgevers en aan de slag met een projectteam op locatie of kantoor.

Wat breng jij mee?

Allereerst vinden wij het belangrijk dat jij als persoon goed binnen onze organisatie past. Verder zijn we kritisch en zoeken naar talent dat zich weet te onderscheiden. We kijken uit naar de komst van een (bijna) afgestudeerde academicus in de richting van Civil Engineering & Management, Construction Management Engineering (CME), Complex Systems Engineering and Management (CoSEM) of vergelijkbare studierichtingen. Herken jij je wel in het profiel, maar heb je een andere opleiding? Dan nodigen we je graag uit wel te reageren op deze vacature. Wellicht kunnen we er in een gesprek achter te komen of dit bij je past.

Daarnaast breng je mee:

-Je hebt een operationele hands on mentaliteit en staat ‘met de voeten in de modder’.

-Je bent inhoudelijk gedreven, je hebt affiniteit met de verschillende techniekvelden die infrastructuur projecten mogelijk maken, variërend van civiele techniek tot IT-technologie.

-Je bent een goede gesprekspartner; je kan een kop koffie drinken met de uitvoerder van de aannemer of de buurman van het project, maar je kan ook de voortgang rapporteren aan de directie van de opdrachtgever.

-Je bent een team player; je wordt enthousiast van het werken in teams en het vanuit verschillende inzichten samen vormgeven van de beste aanpak.

Wat staat daar tegenover?

Naast inspirerende collega’s en uitdagend werk, helpen wij je graag bij je persoonlijke ontwikkeling. Al onze adviseurs nemen daarom deel aan onze eigen Academy. Deze bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines zoals projectmanagement, audits en evaluaties en geld in projecten. Verder bepalen jouw eigen kennis, ervaring en ambities in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt. Dit wordt jaarlijks met je afgestemd. Daarnaast bieden wij, met name gedurende je eerste jaar als Young Osborne Professional, een aantal handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ons bureau scoort hoog op servicegerichtheid, innovatie, maatschappelijk verantwoord werken en financiële prestaties. Wij hebben ons onlangs voor de tweede keer op rij onderscheiden als één van de Best Workplaces (Great Place to Work, 2018).

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze functie? Neem dan contact op met ons secretariaat IGM via (035) 5434334. Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie aan secretariaatigm@atosborne.nl o.v.v. ‘junior projectmanager/consultant infrastructuur’.