Slim solliciteren: hoe pak je dat aan? – Enginear lunch lecture

Event details

  • Wednesday | 2nd May 2018
  • 12:30 PM
  • Vertigo 8.06

Op woensdag 2 mei organiseert Enginear in een speciaal middagprogramma voor masterstudenten CME van de TU Eindhoven. Deze training is ook interessant als opvolging van de lunchlezing die wij afgelopen oktober samen met of CoUrsE! hebben gegeven. Die training ging met name over het erachter komen wat voor bedrijf of functie bij jou past. De training op woensdag 2 mei is voor zowel eerste- als tweedejaars CME-studenten relevant. We zullen op de volgende thema’s ingaan en interactieve discussies voeren:
De training zal gegeven worden door Frank Roeland en Marjolein Reenalda.

– Hoe weet ik of een bedrijf goed bij mij past en wat zijn mogelijkheden om hierachter te komen?
– Wat ben ik waard, op welke voorwaarden moet ik letten?
– Hoe kies ik voor een bedrijf of een functie?
– Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek en kom ik er tijdens een gesprek achter of er een match is?

De training vindt plaats van 12:30 tot 13:30 uur, de precieze locatie wordt tijdig bekend gemaakt. Wil je deelnemen aan de training? Schrijf je dan in door op onderstaande knop ‘Inschrijven’ te klikken. Alleen door je in te schrijven ben je gegarandeerd van deelname, vanwege de interactieve aard van de training hanteren wij een maximumaantal deelnemers.
Mocht je hier interesse in hebben, dan is er een mogelijkheid tot het gratis laten checken van je cv. Hierbij kijken wij naar jouw cv zoals bedrijfsleiders of HR-managers dit ook zouden doen. Je ontvangt dan persoonlijke tips om jouw inhoud, relevantie en lay-out te verbeteren.

Schrijf je hier in