Lunchlecture – Sweco & tenderen

Event details

  • Thursday | 8th March 2018
  • 12:30 PM
  • VRT 9.08

— Dutch only —

Op 8 maart komt Sweco langs om een interessante lunch lezing te geven. Tijdens deze lunchlezing over Sweco zal Campus Recruiter Fabienne Jansen eerst ingaan op de wereld van het grootste ingenieursadviesbureau van Europa. Wat doet een ingenieursadviesbureau nu precies en hoe is het om te werken bij Sweco?

Vervolgens neemt Business Developer Richard Sleumer jullie mee in de wereld van het tenderen. Hierbij zal hij ingaan op het tenderproces. Want hoe win je deze en hoe ziet een tenderproces bij een ingenieursbureau of bij een aannemer eruit? Hoe pak je een tender aan en hoe kom je tot de winnende strategie?

Dagelijks is Sweco namelijk bezig met het vormen van teams met de juiste mensen. Samen met zijn team gaat Richard op zoek naar onderscheidend vermogen, innovatieve oplossingen en op basis daarvan komen we tot een strategie. Deze winnende strategie vertalen we in een concreet plan van aanpak waarmee we de maximale fictieve korting willen behalen. Het winnen van een tender voelt goed, bij verlies is de drang om de volgende te winnen nog weer groter!

De lunch lezing zal van 12:30 – 13:30 zijn en we zullen zorgen voor een gratis lunch.