Excursie: Building Talent Day (dutch)

Event details

  • Thursday | 1st March 2018
  • 12:00 PM
  • De Fabrique in Utrecht. We verzamelen in Eindhoven en worden heen en terug gebracht met een bus.

Ga met ons mee op 1 maart naar de Building Talent Day van BUILDING HEROES! Tijdens het event zullen we strijden tegen andere studenten om THE BUILDING TALENT CUP 2018 te winnen. Dit doen we door leuke games en casussen. We zullen met een bus naar de locatie gebracht worden. Bij aankomst zal er een lunch zijn en de mogelijkheid om met bedrijven kennis te maken. Daarna zal de strijd los barsten. De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens de borrel. Daarna zullen we met een kwibus terug worden gebracht naar Eindhoven. Het excursie is geheel gratis!

Wat is BUILDING HEROES?
BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau. De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie. Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.
Samen met onze opdrachtgevers en de allergrootste talenten uit het vak weten wij zo steeds een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra te maken. En vooral over de rol die elke professional en iedere organisatie, inclusief wijzelf, vandaag de dag op zich dient te nemen. De manier waarop wij met elkaar werken en van elkaar leren kent hierdoor een totaal andere dimensie.

Building Heroes maakt iedereen bewust van zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om deze nieuwe ontwikkeling vorm te geven. Want het vraagt wat van alle partijen. Zowel van onze professionals als onze opdrachtgevers en zeker ook van onszelf.

Meer info? klik hier

Subscribe:
[contact-form-7 404 "Not Found"]