Business course Witteveen+Bos

Event details

  • Wednesday | 12th June 2019
  • 9:30 AM
  • Leeuwenbrug 8, Deventer

Wil jij ervaren hoe het is om bij een ingenieursbureau te werken? Doe dan mee aan de business course van Witteveen+Bos!

Wat ga je doen tijdens de business course?

  1. Met als case het complexe project Blankenburgverbinding bij Rotterdam doorleef je in teamverband een op waarheid gebaseerde ontwerpopgave.
  2. Je anticipeert op wijzigingen die zich tijdens het project voordoen, waarbij het vinden van duurzame en innovatieve alternatieven een essentieel onderdeel is.
  3. Je ontwerpt oplossingen voor de geo- en constructietechniek, het wegontwerp en de waterveiligheid, en denkt hierbij ook aan de omgeving en een eerlijke risicoverdeling.
  4. Je bent betrokken bij de onderhandelingen tussen verschillende partijen, waarbij jullie samen ingrijpende keuzes maken voor de realisatie van het project- Als team presenteer je aan het eind van de dag een integrale oplossing aan een deskundige jury
  5. Je proeft de sfeer bij Witteveen+bos op kantoor en maakt kennis met de medewerkers van Witteveen+Bos tijdens de dag en het diner!

 

Inschrijven kan tot 5 juni 2019 en daarnaast worden reiskosten vergoed. Er is naderhand ook nog een aansluitende borrel en een diner gezamenlijk met de medewerkers van Witteveen+Bos.

Bedenk jij de beste ontwerpoplossing? Schrijf je nu in!
www.witteveenbos.com