VanMeijel: Eindhoven is op zoek naar consultants en afstudeerders

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht of een (eerste) baan? Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou. Met de opening van de nieuwe VanMeijel locatie in Eindhoven hebben we ruimte voor afstudeerders en zijn we op zoek naar consultants ter versterking van de business unit Metacom Online.

Metacom Online is een nieuw cloudplatform wat fungeert als een flexibele schil om ons ERP systeem Metacom. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers worden processen ingericht zowel functioneel als technisch. In verband met de sterke groei van deze activiteiten hebben we een nieuwe locatie in Eindhoven geopend.

Waarom VanMeijel?

Met als uitgangspunt “Bouwen kan Simpeler” helpen wij bouwbedrijven te transformeren naar een volledig digitaal ondersteund bouwproces. Grote en middelgrote bouworganisaties in de Infra, B&U en Industriële Dienstverlening maken gebruik van onze oplossingen. Onze uitdaging is om met onze IT oplossingen, een bijdrage te leveren aan een efficiënt bouwproces. Een bouwproces dat in plaats van complex laagdrempelig en intuïtief is.

Wat kun je verwachten?

Als consultant ben je verantwoordelijk voor een goede implementatie van ons product Metacom Online bij onze klanten. Je vindt het een uitdaging om het gehele implementatieproces in te vullen, van eerste demonstratie tot aan de oplevering van het proces. Het inventariseren van klant processen en dit vertalen naar geautomatiseerde procesflows is hierbij één van je kernkwaliteiten. Je bent in staat om snel de processen en systemen van de klant te doorgronden omdat je goed conceptueel kunt denken en over sterke analytische vaardigheden beschikt.

Wat verwachten wij verder van jou?

  1. Bedrijfsprocessen snel kunnen doorzien en dit kunnen optimaliseren
  2. Kennis van javascript is een pré
  3. Je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en begrijpt hoe deze ingezet kunnen worden bij bouwondernemingen.
  4. Daarnaast heb je een commerciële drive om een deel van je inzet bij klanten zelf te regelen.

Blijf ontwikkelen!

We vinden het belangrijk dat je je binnen onze organisatie kunt blijven ontwikkelen. Wat we bieden is een plek in een ambitieuze, innovatieve organisatie met een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Afstudeermogelijkheden

Wil je weten welke mogelijkheden er bij ons zijn rondom afstuderen, of heb je zelf een idee in gedachten rondom ICT en bouw? Neem gerust contact op! We gaan graag met je in gesprek.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct of neem contact op voor een afspraak. Ga naar www.vanmeijel.nl/werken-bij-vanmeijel of mail ons: nvdveeken@vanmeijel.nl Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Theo van Meijel, T : 0527 – 61 47 67. Bekijk ook eens onze website daar vind je meer informatie over Metacom Online.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.