(Junior) Consultant Vastgoedsturing – Rotterdam of Eindhoven

De behoefte aan vastgoed verandert in een steeds sneller tempo, of het nu gaat om woningen, winkels of kantoren. Hoe hou je als vastgoedeigenaar dan nog grip op deze veranderende vraag? Willen we verduurzamen, inkrimpen of juist groeien? Dat vraagt om het duurzaam matchen van vraag en aanbod. Dit zien wij bij Brink Management / Advies bijna als onze roeping. Wil jij hieraan bijdragen? Dat kan!

Wat ga je doen?

Je geeft onze opdrachtgevers, samen met je projectteam, grip op hun vastgoed: hoe meer, hoe beter. Data-analyse speelt hierin een grote rol. Je haalt de essentie uit grote hoeveelheid vastgoed(data) en vertaalt deze in informatie die de opdrachtgever nodig heeft om te sturen op het project of de portefeuille. Je kraakt de moeilijkste puzzels, elke dag weer. Je krijgt te maken met vraagstukken waarvan je niet wist dat ze bestonden en bedenkt daarvoor samen met ons oplossingen die je nog niet eerder hebt gezien. Dit alles doe je binnen een dynamisch team van ‘vakidioten’.

Een voorbeeld van de toonaangevende projecten van Brink Management / Advies op het gebied van vastgoedsturing is een vastgoedanalyse van al het Defensievastgoed. Voor Defensie hebben wij een analyse uitgevoerd naar het vastgoed op de 50 belangrijkste kazernes. Van bunker tot vliegtuigshelter tot een standaard kantoor. Hoe kan Defensie bepalen wat ze op die kazernes gaan doen? Hoe is de kwaliteit van de gebouwen en welke kosten staan voor de komende jaren op de planning? Het resultaat is een rapport waarin op een infographic manier de resultaten worden gepresenteerd.

Eén van onze vakidioten, Bart van Moll, geeft je graag een kijkje in zijn werkende leven bij Brink.

Wat kun je verwachten?

Brink Management / Advies biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten en/of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

Wat verwachten we van jou?

 Je hebt een academische achtergrond bij voorkeur in de richting Bouwkunde, vastgoed of Real Estate.

 Je hebt geen tot maximaal 5 jaar relevante werkervaring.

 Je bent sterk in analyses, model-denken, hebt een scherp oog voor detail en bent niet snel tevreden.

 Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en levert topkwaliteit.

 Je bent eigenwijs en je wilt je graag ontwikkelen in je vak.

Al kriebels in je buik?

Solliciteer dan via onze website en stuur je CV en motivatiebrief mee. Bij vragen kun je natuurlijk ook eerst contact opnemen met Annemieke Hamakers, Recruiter, via a.hamakers@brink.nl of op 010 237 0263.

Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren. Jij ook?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om je kennis en ervaring te delen. Wij hebben een groot aantal actuele projecten en een nog grotere hoeveelheid top referentieprojecten. Samen met jou bouwen we onze positie in de markt nog verder uit. Hierbij kun je collegialiteit verwachten van ruim 150 gedreven ‘vakidioten’, die heimelijk verliefd zijn op vastgoed. Het zit in hun DNA. Hierdoor zetten ze net even een stapje extra en leggen ze de lat steeds hoger.

Brink Business Intelligence – Brink Management / Advies