NRP Masterprijs

Met de NRP Masterprijs krijgt aanstormend talent de kans nieuwe ideeën op het gebied van transformatie en renovatie rechtstreeks naar de markt te brengen. In het najaar van 2019 vindt de vijfde editie van de NRP Masterprijs plaats.

Specialisten van de toekomst

NRP wil graag weten met welke originele en innovatieve ideeën de masterstudenten van nu bezig zijn. NRP zoekt dan ook nadrukkelijk aansluiting bij de nieuwe generatie professionals: de studenten.

De NRP Masterprijs is een stimulans voor studenten om zich verder te bekwamen in transformatie en renovatie. Tegelijkertijd leveren zij met hun afstudeerscripties een bijdrage aan de verdere professionaliseren van het vakgebied.

NRP Masterprijs: Nieuwe Ideeën voor transformatie en Renovatie

Wil jij ons verrassen met jouw innovatieve ideeën voor transformatie en renovatie van de bestaande gebouwde omgeving? Zend nu jouw scriptie en/of ontwerp in en win!

Met de NRP Masterprijs bieden wij je het podium van de meer dan 100 bij NRP aangesloten bedrijven. De kans is groot dat deze bedrijven geïnteresseerd zijn in jouw scriptie of ontwerp. De samenwerking met onze mediapartners zorgt er ook voor dat we breed in de media ruchtbaarheid kunnen geven aan jouw ideeën. Jouw ideeën kunnen bovendien landen in dé opleiding voor de transformatie- en renovatieprofessional: de NRP Academie. Ook het prijzengeld voor de drie winnaars is uiteraard een mooie stimulans om in te zenden!

Heb jij het prijswinnende idee?

Stuur je scriptie of ontwerp in tussen 1 februari en 1 september 2019! Als prijswinnaar ontvang je een geldprijs en brengen we je afstudeerwerk volop in de aandacht van de bij NRP aangesloten bedrijven en daar buiten.

Planning
De planning voor de NRP Masterprijs is als volgt:

  • o Eerste jurybijeenkomst half september: komen tot de genomineerden
  • o Tweede jurybijeenkomst begin oktober: presentatie van genomineerden en keuze van prijswinnaars
  • o Uitreiking NRP Masterprijs 14 november tijdens NRP partnerbijeenkomst.

 
Voor meer informatie, klik hier
For information in English, click here.