Management Traineeship

Afgestudeerd en toe aan een uitdaging? Heijmans zoekt ambitieuze technici, maar ook bedrijfseconomen, bedrijfskundigen en logistiek specialisten die hun carrière een kickstart willen geven als managementtrainee.

Als managementtrainee bij Heijmans krijg je behoorlijk wat uitdagingen voor de kiezen: analyses en rapportages maken voor bedrijfsonderdelen, de directie ondersteunen bij veranderprocessen en assisteren bij de voorbereiding van presentaties. De combinatie van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling bereidt je voor op een managementfunctie binnen Heijmans.

Heijmans is een innovatief en duurzaam bedrijf dat een onderscheidende invloed uitoefent op de ruimtelijke omgeving in Nederland. Of het nu gaat om tunnels en wegen of woningbouw, om bedrijfspanden, musea of golfbanen, om leidingen onder de grond of klimaatbeheersing in een ziekenhuis; we ontwikkelen, ontwerpen, realiseren, onderhouden en exploiteren de meest uiteenlopende projecten. Daarvoor zoeken we deskundigen die in staat zijn, buiten de hokjes van hun eigen vakgebied te denken.

Op 10 mei 2017 organiseert Heijmans een selectiedag voor alle kandidaten managementtrainees. Wil jij daarbij horen? Stuur vóór 26 april je CV én motivatie (bij voorkeur in een creatieve vorm)!

Jouw werkplek

Als managementtrainee bij Heijmans start je bij één van de bedrijfsstromen (Infra, Woningbouw, Vastgoed of Utiliteit) en wissel je daarbinnen iedere vier maanden van werkplek. Zo leer je binnen 12 maanden de organisatie goed kennen, bouw je aan je netwerk en draag je steeds meer verantwoordelijkheid.

Het traineeprogramma legt niet alleen de nadruk op kennis en kunde, maar besteedt ook aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, onder meer via mentoring en gezamenlijke bijeenkomsten met andere trainees. Als managementtrainee ben je actief lid van het platform ‘Jong Heijmans’ en de ‘Heijmans Trainee Community’, waarin je ervaringen uitwisselt en je toekomstige collega’s goed leert kennen.

Jouw profiel:

  • Je hebt recent (< 1 jaar) een masteropleiding afgerond met bovengemiddeld resultaat.
  • Je hebt affiniteit met de wereld van infra, bouw, vastgoed en utiliteit.
  • Je wilt taakgeoriënteerd en vakinhoudelijk actief zijn.
  • Je beschikt over energie, enthousiasme en ambitie.
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en goed in ‘out of the box’ denken.


Jouw kansen bij Heijmans

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen, zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en in samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Meer informatie en solliciteren op de website van Heijmans