AT Osborne: Management Game 2020

Zit jij in de laatste fase van je Master studie en wil je meer weten over het advies vak? Meld je aan voor de Management Game van AT Osborne, op maandag 30 maart 2020!

Tijdens de Management Game ervaar je een dag uit het leven van de consultants. Je bezoekt een project en gaat aan de slag met een casus. Op het kantoor in Baarn ontmoet je vervolgens veel collega’s. De unieke kans dus om op een laagdrempelige manier te oefenen met jouw kwaliteiten en je te oriënteren qua toekomstperspectief in de consultancy!

Over AT Osborne

AT Osborne is niet voor niets ‘a Great Place to Work’. Je hebt alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen agenda te bepalen. Je werkt voor inspirerende klanten aan complexe projecten die vragen om een inhoudelijke en pragmatische benadering. Naast een uitdagend projectenaanbod, beschik je als consultant over een netwerk van 100 collega’s die inhoudelijk net zo bedreven zijn als jij. Diverse vakgroepen en overleggen bieden je de kans je kennis bij te houden en te klankborden over vraagstukken. Via de Academy investeert AT Osborne daarnaast in een uitgebreid trainingsaanbod waaruit je kunt kiezen. AT Osborne kenmerkt zich als een professionele werkomgeving met toegewijde en creatieve doorzetters.

Wie ben jij?

Jíj bent een energieke WO-student in de laatste fase van je master en oriënterend naar je eerste baan. Je wordt enthousiast van de projecten van AT Osborne en bent maatschappelijk betrokken. Je bent scherp, analytisch sterk, nieuwsgierig, ondernemend en assertief. Je hebt oog voor mensen en kan verbinden. Je kunt je goed zelfstandig redden, maar vraagt om hulp wanneer je dat nodig hebt.

Kansen bij AT Osborne

Wil jij je als ambitieuze starter binnen no-time ontwikkelen tot adviseur? Werk je graag aan ingewikkelde vraagstukken met een maatschappelijke impact, bij opdrachtgevers die ertoe doen? AT Osborne zoekt voortdurend afstudeerders en starters die de lat hoog leggen.

Meedoen?

Meld je nu aan op www.atosborne.nl/managementgame!