Junior (Projectmanager)

Wil jij jezelf de komende jaren door middel van een breed opleidingsplan en de diversiteit aan opdrachten ontwikkelen tot een ervaren professional? Wij zijn op zoek naar talent!

De adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management

De adviseurs zijn verantwoordelijk voor complexe opgaven op het gebied van Vastgoed en Huisvesting. Je werkt samen met je collega’s aan deze opgaven. Onze opdrachtgevers zijn beslissers in het bedrijfsle-ven, bij de rijksoverheid en lokale overheden, bij onderwijsinstellingen en bij organisaties in de sector sport en cultuur. Onze collega’s zijn eigenwijze professionals met diverse achtergronden op het gebied van bouwkunde, bedrijfskunde, vastgoedkunde, geografie en architectuur.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: Junior projectmanager.

Wat houdt jouw werk in?

Onze adviseurs en managers zijn verantwoordelijk voor complexe opgaven op het gebied van Vastgoed en Huisvesting. Je werkt samen met je collega’s aan deze opgaven, waarbij we een zelfstandige en ondersteunende rol verwachten. Het is geen bureaufunctie, we verwachten dat je ons kunt vertegenwoor-digen bij opdrachtgevers. Daarvoor werk je vanaf je eerste dag ook, samen met je collega’s, bij die opdrachtgever. In je werk word je, daar waar nodig, ondersteund door collega’s met vakspecialisaties als bouwkosten, installatietechniek, vastgoed, huisvestingsadvies, logistiek en organisatieverandering.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Wij zijn op zoek naar een collega die per direct start bij een Europese instelling en als lid van het team werkt aan het contractmanagement van de nieuwe huisvesting. De voertaal is Engels, een goede beheer-sing van (technisch) Engels is daarmee een pré.

Daarnaast zul je werken voor andere opdrachtgevers, en daar bied je ondersteuning op het gebied van:

 Managen van projecten (opstellen projectdocumenten, voorbereiden en bijwonen overleggen etc.);

 Huisvestingsadvies (opstellen programma’s van eisen, voorbereiden en uitvoeren workshops);

 Vastgoedadvies (doen van onderzoek, opstellen businesscases).

Welke persoonlijke kenmerken en vaardigheden zien we graag:
 Een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau in een technische richting in de gebouwde om-geving (bijvoorbeeld Bouwkunde, Civiele Techniek)
 Organisatietalent
 Affiniteit met projectmanagement
 Organisatiesensitief
 Assertief
 Stressbestendig
 Teamplayer
 Communicatief vaardig, gemakkelijk in de omgang
 Functioneert positief in een ‘politieke omgeving’ en heeft oog voor belangen van partijen

Een van onze collega’s over Twynstra Gudde

“Na een aantal leuke kennismakingsgesprekken, wist ik dat ik leuke collega’s zou aantreffen bij Twynstra Gudde. Nu werk ik hier 2 jaar en weet ik dat niet alleen mijn collega’s erg leuk zijn! Bij Twynstra Gudde is het mogelijk om veel verschillende soorten opdrachten te doen, waardoor iedere week er weer anders uit ziet en waardoor je in korte tijd veel leert. Je kunt hier projectmanagement opdrachten bij de indrukwek-kendste gebouwen combineren met adviesopdrachten bij complexe vraagstukken. Als junior heb je in opdrachten zowel een ondersteunende rol en kun je ‘meekijken’ met de senioren als een zelfstandige rol waarbij je verantwoordelijk bent voor een opdracht(deel). Het vak leren doe je hier ‘on the job’, dus je gaat meteen mee naar de opdrachtgever en blijft niet achter op kantoor. Daarnaast betekent werken bij Twynstra Gudde ook dat er genoeg ontspanning is: vrijdagmiddagborrels, tafelvoetbal, projectbezoeken en eens per jaar op vakreis! Ik ben dus heel blij dat ik twee jaar geleden voor Twynstra Gudde heb gekozen. Doe jij dat ook?”

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk betekent werken bij Twynstra Gudde voor jou een marktconform salaris, een goede mobiliteits-regeling en een inspirerende werkplek. Werken bij Twynstra Gudde betekent voor jou óók dat je meteen veel verantwoordelijkheid krijgt en een plek aan tafel bij o.a. bestuurders hebt. Je krijgt een mentor en je werkt samen met enthousiaste, eigenwijze professionals die je ‘on the job’ wegwijs maken.
Daarnaast ga je het vernieuwde juniorenprogramma volgen waarbij drie trajecten (Power in complexiteit, structureren en organiseren, Adviseren adviesvaardigheden en tot slot Persoonlijk leiderschap voor young professionals) aan de orde komen.

Wil je meer weten over wij werken? Bekijk dan dit filmpje.

Durf jij het aan om samen met gedreven collega’s de tofste opdrachten bij toonaangevende opdrachtge-vers te doen? En word jij enthousiast van het werken met collega’s die zowel de informele cultuur binnen de eigen organisatie als het goed werkende resultaat bij de opdrachtgevers hoog in het vaandel hebben staan? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV te mailen naar Inge Boone (ibn@tg.nl). In je motivatiebrief zien we, naast jouw geschiktheid en waarom je interesse hebt, graag terug wat jij meeneemt naar Twynstra Gudde en waar jij bijzonder/uniek in bent.