(Junior) Projectmanager met passie voor BIM – Rotterdam of Eindhoven

Heb jij de ambitie om je eigen ontwikkeling én het gebruik van BIM binnen projecten naar een hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Projecten bevatten steeds meer informatie. Sturing hierop is dan ook essentieel. Het gebruik van een bouwwerk informatie model (BIM) draagt bij aan het beheer en laagdrempelige ontsluiting van deze informatie. Als (Junior) Projectmanager werk je als BIM specialist in projectteams aan toonaangevende projecten.

Je begeleidt het proces waarin het BIM wordt ontwikkeld. De toegevoegde waarde van BIM in het project heeft hierbij altijd de hoogste prioriteit. Vanuit dat perspectief bepaal je hoe het BIM het beste ingezet kan worden en adviseert je de opdrachtgever over de inhoud en toepassing hiervan. Hierbij denk je na over de vraag welke partijen gaan werken met BIM en welke specificaties hierbij van belang zijn. Daarnaast toets en bewaak je de kwaliteit. Je bent geen BIM modelleur, maar bent echt de procesbegeleider.

Je schuift aan bij project overleggen, werkt specificaties uit en toets je de kwaliteit van het BIM. Je werkt zelfstandig maar krijgt hierbij begeleiding en coaching van ervaren collega’s. Je krijgt een functie met veel diversiteit, waarin je de steun en toeverlaat bent van onze Senior BIM specialist. Elke dag werken wij aan fascinerende projecten voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Wil je weten hoe wij BIM als samenwerkingstool hebben ingezet bij de nieuwbouw van ruimteonderzoeksinstituut SRON? Klik dan hier.

Wat kun je verwachten?

Bij Brink vinden we het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

We zijn als organisatie volop in ontwikkeling en vinden jouw ontwikkeling net zo belangrijk. We houden je scherp door middel van inhoudelijke kennissessies en via een breed aanbod aan opleidingen en coaching. Dit alles om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten en/of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

Wat verwachten we van jou?

 Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of masteropleiding zoals Bouwkunde, Civiele Techniek of een bestuurlijke / vastgoed gerelateerde masteropleiding.

 Je hebt enige ervaring in bouwprojecten en de toepassing van BIM is een pré.

 Je wilt jezelf verder ontwikkelen, je bent een doorzetter, communicatief sterk en vindingrijk.

 Je hebt de ambitie om BIM naar een hoger niveau te brengen.

Al kriebels in je buik?

Solliciteer dan via onze website en stuur je CV en motivatiebrief mee. Bij vragen kun je natuurlijk ook eerst contact opnemen met Annemieke Hamakers, Recruiter, via a.hamakers@brink.nl of op 010 237 0263.

Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren. Jij ook?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om je kennis en ervaring te delen. Wij hebben een groot aantal actuele projecten en een nog grotere hoeveelheid top referentieprojecten. Samen met jou bouwen we onze positie in de markt nog verder uit. Hierbij kun je collegialiteit verwachten van ruim 150 gedreven ‘vakidioten’, die heimelijk verliefd zijn op vastgoed. Het zit in hun DNA. Hierdoor zetten ze net even een stapje extra en leggen ze de lat steeds hoger.