Junior Projectmanager Bouw en Vastgoed – Rotterdam of Eindhoven

De functie

Als Junior Projectmanager werk je in projectteams aan toonaangevende projecten. Je werkt zelfstandig maar krijgt hierbij begeleiding en coaching van ervaren collega’s. Je houdt je bezig met bouwmanagement in de breedste zin van het woord; contracteren, aanbesteden, proces- en projectmanagement, integrale projectbeheersing, directievoering en contractmanagement.

Je schuift aan bij de project overleggen, bewaakt de planning en het budget en geeft mede sturing aan de projecten waaraan je werkt. Je doet ervaring op in alle fasen van het bouwproces. Van initiatief tot en met oplevering. Een functie met veel diversiteit, waarin je de steun en toeverlaat bent van de Projectmanager en zorgt dat alle GROTIK-aspecten tijdens het project ‘in control’ zijn en blijven.

Elke dag werken wij aan fascinerende projecten voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wat kun je verwachten?

Brink Management / Advies is als organisatie volop in ontwikkeling. Jouw ontwikkeling vinden wij net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams. Wij houden je scherp door middel van inhoudelijke kennissessies, soft skills trainingen en coaching. Dit alles om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

Bij Brink vinden we het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

 
Wat verwachten we van jou?
 
Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of masteropleiding zoals Bouwkunde, Civiele Techniek of een bestuurlijke / vastgoed gerelateerde masteropleiding.
Je wilt jezelf verder ontwikkelen, je bent een doorzetter, communicatief sterk en vindingrijk.
Je bent verliefd op vastgoed.
 
Al kriebels in je buik?

Solliciteer dan via onze website en stuur je CV en motivatiebrief mee. Bij vragen kun je natuurlijk ook eerst contact opnemen met Annemieke Hamakers, Recruiter, via a.hamakers@brink.nl of op 010 237 0263.

Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren. Jij ook?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om je kennis en ervaring te delen. Wij hebben een groot aantal actuele projecten en een nog grotere hoeveelheid top referentieprojecten.

Samen met jou bouwen we onze positie in de markt nog verder uit. Hierbij kun je collegialiteit verwachten van ruim 150 gedreven ‘vakidioten’, die heimelijk verliefd zijn op vastgoed. Het zit in hun DNA. Hierdoor zetten ze net even een stapje extra en leggen ze de lat steeds hoger