Junior Consultant Vastgoed & Finance – Eindhoven

De functie

Als Junior Consultant Vastgoed & Finance hou je je bezig met vastgoed- en gebiedsontwikkeling; je gaat vastgoedpuzzels oplossen! En deze puzzels zijn niet te vangen in een standaard oplossing. De haalbaarheid van de ontwikkelingen, strategische keuzes, waardebepaling of resultaatgerichte dealmaking. Wij gaan er altijd goed voor zitten om een project succesvol van de grond te krijgen.

Als Junior Consultant ga je aan slag met haalbaarheidsstudies van ontwikkelprojecten in de gebouwde omgeving, rekenmodellen om de grondwaarde te bepalen en je interpreteert of bedenkt privaat- en publiekrechtelijke kaders voor deze ontwikkelingen. Je werkt in projectteams, heel zelfstandig, maar uiteraard met begeleiding en coaching door ervaren collega’s.

Elke dag werken wij bij Brink Management / Advies aan toonaangevende projecten binnen de gehele vastgoedketen voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Het type opdrachten waar je aan werkt is hierdoor heel divers. Een voorbeeld is Feyenoord City waar wij door gemeente Rotterdam zijn gevaagd om de plannen van het consortium inhoudelijk te beoordelen. Wil je hier meer over weten en een idee krijgen van andere projecten? Klik dan hier.

Wat kun je verwachten?

We zijn als organisatie volop in ontwikkeling en vinden jouw ontwikkeling net zo belangrijk. We houden je scherp door middel van inhoudelijke kennissessies, soft skills trainingen en coaching. Dit alles om je snel verder te ontwikkelen in het adviesvak en/of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

Bij Brink vinden we het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget. Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een ‘vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen. Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een (bijna) afgeronde academische masteropleiding zoals Bouwkunde, Bedrijfskunde of Economie.
Je hebt affiniteit met vastgoed en gebiedsontwikkeling, maar ook met financiën en cijfers.
Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en onderwerpen op een analytische manier te bekijken.
Je bent eigenwijs, proactief en wilt jezelf verder ontwikkelen.
Al kriebels in je buik?

Solliciteer dan via onze website en stuur je CV en motivatiebrief mee. Bij vragen kun je natuurlijk ook eerst contact opnemen met Annemieke Hamakers, Recruiter, via a.hamakers@brink.nl of op 010 237 0263.

Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren. Jij ook?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om je kennis en ervaring te delen. Wij hebben een groot aantal actuele projecten en een nog grotere hoeveelheid top referentieprojecten.

Samen met jou bouwen we onze positie in de markt nog verder uit. Hierbij kun je collegialiteit verwachten van ruim 150 gedreven ‘vakidioten’, die heimelijk verliefd zijn op vastgoed. Het zit in hun DNA. Hierdoor zetten ze net even een stapje extra en leggen ze de lat steeds hoger.