Junior adviseur contractmanagement

WAT GA JE DOEN?

Bij multidisciplinaire projecten heb je te maken met grote hoeveelheden eisen van verschillende belanghebbende partijen. Als Junior Adviseur Contractmanagement zorg jij er samen met de Contractmanager voor dat al deze eisen worden opgenomen in het contract. Je helpt bij het creëren van de juiste inhoud van de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Daarnaast ondersteun je bij de dagelijkse begeleiding van contracten in de uitvoeringsfase.

Binnen je project ga jij je bezighouden met:
•De dagelijkse contractbegeleiding;
•Het afhandelen van contractwijzigingen;
•Het opstellen en beoordelen van contractdocumenten.

WAT VERTEL JE AAN JE VRIENDEN?

‘’Het contract vormt het uitgangspunt van een project. In het contract staat namelijk wie wat gaat doen en aan welke eisen het projectresultaat moet voldoen. Als Junior Adviseur Contractmanagement inventariseer ik alle belangen van de betrokken partijen en leg ik de gemaakte afspraken vast. Ook heb ik regelmatig contact met de opdrachtnemer, bereid deze overleggen voor en verzorg de verslaglegging van deze overleggen. Natuurlijk gaan we ook vaak bij de werkzaamheden van de opdrachtnemer kijken: we zitten niet de hele dag op kantoor, maar komen ook veel buiten op de projectlocatie! Als er dingen in het contract gewijzigd moeten worden, zorg ik ervoor dat dit gebeurt.‘’

WIE BEN JE?

•Je bent ambitieus en wil graag nieuwe dingen leren en toepassen in de praktijk;
•Je doet er alles aan om je doel te bereiken en geeft niet op voordat het beoogde resultaat behaald is;
•Als je kansen ziet voor verbetering speel je hier meteen, uit jezelf, op in.

WAT BRENG JE MEE?

•Een afgeronde, bij voorkeur technische, WO opleiding;
•Tussen de 0-1 jaar relevante werkervaring met inkoop- en contractmanagement;
•Ervaring met moderne contractvormen (UAV-GC 2005) is (nog) niet noodzakelijk maar wel erg handig.

WAT LEVERT HET JE OP?

Naast een goed salaris, 30 vakantiedagen, een telefoon en een laptop, bieden wij je:
•Een afwisselende baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheden;
•Een opleidingstraject waarbij je continu één dag per week (meestal op vrijdag) werkt aan jouw eigen ontwikkeling door diverse vakinhoudelijke cursussen en trainingen te volgen. Dit betekent dat je de kennis die je vrijdag leert op maandag kunt toepassen in het project waar je aan meewerkt;
•Gezellige collega’s en de leukste uitjes!

WAAR KOM JE TERECHT?

Een dienstverlenende kennisorganisatie, dat is hoe je PACER het beste kunt omschrijven. PACER bestaat uit circa 40 jonge en enthousiaste projectadviseurs die meewerken bij het realiseren van complexe, technische projecten. Wij bouwen aan Nederland door deel te nemen aan projecten die onder meer leiden tot een betere infrastructuur, goed onderhouden waterwegen en betrouwbare energievoorziening. Bekijk hier wat voorbeelden van onze projecten.

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam, maar opereren door heel Nederland voor overheden en het bedrijfsleven. Als Junior Adviseur Contractmanagement ga je zelfstandig of in een team van PACER- collega’s aan de slag bij een of zelfs meerdere projecten.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Kun je na het lezen van deze vacature niet wachten om als Junior Adviseur Contractmanagement bij PACER aan de slag te gaan? Vul het onderstaande formulier in of stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@pacer.nl! Wij nemen binnen een paar dagen contact met je op.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jelleke de Vries (0613915699) of Marjolein Heuveling-Bos (0612286110). Neem ook gerust contact op als je aanknopingspunten ziet en graag eens verder wilt praten over deze vacature.

Solliciteren kan via deze link.