Junior adviseur Civiele Techniek

WAT GA JE DOEN?

Het vakgebied Civiele Techniek is zo breed, dat je soms als net-afgestudeerde nog niet weet welke richting je precies op wilt of welke functies jou leuk lijken. Bij PACER snappen we dat maar al te goed. Wij geven juniors daarom de kans om kennis te maken met meerdere vakgebieden binnen infrastructurele projecten en ervaring op te doen aan zowel opdrachtnemers- als opdrachtgeverszijde.

De meeste net-afgestudeerden starten bij ons als Junior Systems Engineer of Junior Risicomanager, daar horen de volgende werkzaamheden bij:
•Beoordelen van contractdocumenten en verwerken van reviewcommentaar;
•Structureren van de eisen uit vraagspecificaties, aanbestedingsdocumenten en aanbiedingen;
•Adviseren aan Systems Engineers en de Technisch Manager over raakvlakken, overlap en de inhoud van de eisen;
•Opstellen van VTW’s (Verzoeken tot Wijziging) en verificatiematrices en bijwerken van de aanbestedings- en inschrijvingsleidraad;
•Voorbereiden, begeleiden en uitwerken van risicosessies.

Het is de bedoeling dat je start in één van de bovenstaande werkzaamheden en projecten. Op basis van je specialisatie, ontwikkeling en ambitie groei je vervolgens verder door.

WAT VERTEL JE AAN JE VRIENDEN?

‘’Ik werk nu bij PACER en dat is zo’n tof bedrijf! Het bedrijf is opgedeeld in vijf disciplines: Technisch Management, Projectmanagement, Contractmanagement, Projectbeheersing en Omgevingsmanagement en er werken allemaal jonge mensen. Eén dag in de week mag ik besteden aan mijn eigen ontwikkeling. Dit is meestal op vrijdag; dan wordt er een cursus gegeven door een van mijn collega’s en werken alle projectadviseurs op kantoor in plaats van op hun klus. Super gezellig! En ook handig, want zo kan ik aan hen advies vragen voor mijn eigen projectwerkzaamheden. Vier dagen in de week werk ik namelijk zelf op een opdracht binnen een mooi infrastructureel project. ’’

WIE BEN JE?
Om zo snel mogelijk op een leuk en geschikte project te worden geplaatst, is het fijn als je over de volgende PACER karakteristieken beschikt:
•Je bent ambitieus en wil graag nieuwe dingen leren en toepassen in de praktijk;
•Je bent nieuwsgierig en in staat om kritische vragen te stellen;
•En het belangrijkste: je kunt niet wachten om aan de slag te gaan bij een leuk project dat past binnen jouw interesses en vaardigheden!

WAT BRENG JE MEE?
•Een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding;
•Werkervaring uit een relevante (afstudeer)stage of bijbaan.

WAT LEVERT HET JE OP?
Naast een goed salaris, 30 vakantiedagen, een telefoon en een laptop, bieden wij je:
•Een afwisselende baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheden;
•Een opleidingstraject waarbij je continu één dag per week (meestal op vrijdag) werkt aan jouw eigen ontwikkeling door diverse vakinhoudelijke cursussen en trainingen te volgen. Dit betekent dat je de kennis die je vrijdag leert op maandag kunt toepassen in het project waar je aan meewerkt;
•Gezellige collega’s en de leukste uitjes!

WAAR KOM JE TERECHT?

Een dienstverlenende kennisorganisatie, dat is hoe je PACER het beste kunt omschrijven. PACER bestaat uit circa 40 jonge en enthousiaste projectadviseurs die meewerken bij het realiseren van complexe, technische projecten. Wij bouwen aan Nederland door deel te nemen aan projecten die onder meer leiden tot een betere infrastructuur, goed onderhouden waterwegen en betrouwbare energievoorziening. Bekijk hier wat voorbeelden van onze projecten.

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam, maar opereren door heel Nederland voor overheden en het bedrijfsleven. Als Junior Adviseur Civiele Techniek ga je zelfstandig of in een team van PACER- collega’s aan de slag bij een of zelfs meerdere projecten.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?
Kun je na het lezen van deze vacature niet wachten om bij PACER aan de slag te gaan? Vul het onderstaande formulier in of stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@pacer.nl! Wij nemen binnen een paar dagen contact met je op.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jelleke de Vries (0613915699) of Marjolein Heuveling-Bos (0612286110). Neem ook gerust contact op als je aanknopingspunten ziet en graag eens verder wilt praten over deze vacature.
Solliciteren kan via deze link.