HEVO zoekt talent

Wil jij groeien, je ambities waarmaken en ga jij altijd voor het beste resultaat?

HEVO zoekt talent met ambitie. Startende academici met minder dan één jaar werkervaring en een opleiding op het gebied van bijvoorbeeld bouwkunde, sociale geografie of civiele techniek die ‘het vak’ in de praktijk willen leren. Wil jij groeien, je ambities waarmaken en ga jij altijd voor het beste resultaat? Dan is een traineeship bij HEVO wellicht jouw volgende stap na je afstuderen.

Over ons

Werken bij HEVO betekent voor opdrachtgevers het verschil maken. Als je voor ons werkt vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen én te dragen. Je betrokkenheid bij projecten is groot: je bedenkt plannen of realiseert projecten alsof het je eigen opgave is. Een HEVO professional is een talentvolle en ondernemende initiator, die op inspirerende wijze waarde weet toe te voegen voor opdrachtgevers. Daarbij wil je niet alleen verwachtingen waarmaken, maar bij voorkeur overtreffen. Onze projectmanagers en adviseurs behoren tot de top van Nederland.

Wij bieden…

Een traineeship, gericht op academici met minder dan één jaar werkervaring. Het traineeship duurt twee jaar en start regelmatig. Tijdens het traineeship ontwikkel jij je tot projectleider/huisvestingsadviseur. Gedurende deze periode maak je kennis met allerlei facetten van het bouwproces: huisvestingsanalyses, haalbaarheidsstudies, begrotingen opstellen, bestekken schrijven, projectkosten inschatten, werken met verschillende bouworganisatie- en aanbestedingsvormen, en het inschatten van de marktontwikkeling. Ook volg je een intensief trainingsprogramma gericht op persoonlijke vaardigheden. Je begeleiding is in handen van een mentor en een coach.

En jij…

Bent net afgestudeerd aan een universiteit. De complexiteit van onze projecten en de integrale (budget)verantwoordelijkheid van HEVO voor ontwerp en uitvoering spreken je aan. Je bent ondernemend, dienstverlenend maar tegelijkertijd kritisch ingesteld, en hebt gevoel voor verhoudingen. Je bent stressbestendig en flexibel, kortom: een traineeship past bij jou!

Solliciteren

Is het traineeprogramma jou op het lijf geschreven? Wij starten regelmatig met een nieuw programma.

Heb je interesse, mail dan je motivatie en een cv aan Marijke Schilder Spel, HR-adviseur:
• E marijke.schilderspel@hevo.nl
• T (073)6 409 492
• Meer info over HEVO vind je op www.hevo.nl.