Brink Management / Advies heeft continu ruimte voor junior projectmanagers

Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren. Jij ook?

Gezocht: junior projectmanagers

voor onze kantoren in Rotterdam of Eindhoven

Vanwege een groeiende projectenportefeuille zoeken we slimme en gedreven nieuwe collega’s. Kom jij net van het HBO of de universiteit of heb je maximaal 2 jaar werkervaring? Heb je affiniteit met bouwmanagement? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat kun je verwachten?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen. Naast misschien wel het leukste werk van de wereld, bieden we je een intern opleidingsprogramma gericht op kennis en vaardigheden, gegeven door onze eigen professionals.

Enkele actuele toonaangevende projecten van Brink Management / Advies zijn het projectmanagement van het Internationaal Gerechtshof, strategisch vastgoed- en huisvestingsadvies voor de Nationale Politie, verbetering van het onderhoudsbeleid bij het Rijksvastgoedbedrijf en diverse vastgoedvraag-stukken bij het Rijnstate Ziekenhuis en bijvoorbeeld Philips.

Je werkt in projectteams, heel zelfstandig, maar uiteraard met begeleiding en coaching door ervaren collega’s. Je houdt je voornamelijk bezig met bouwmanagement in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan contracteren, aanbesteden, proces- en projectmanagement, integrale projectbeheersing, directievoering en contractmanagement.

Wat verwachten we van jou?

Samen met jou bouwen we onze positie in de markt verder uit. Hierbij kun je veel collegialiteit verwachten van zo’n 100 gedreven ‘vakidioten’, die heimelijk verliefd zijn op vastgoed. Het zit in hun DNA. Hierdoor zetten ze net even dat stapje extra en leggen ze de lat telkens hoger. Dat verwachten ze ook van jou.

Jij hebt een (bijna) afgeronde HBO of academische masteropleiding met duidelijke raakvlakken met ons vakgebied, bijvoorbeeld een bouwkundige, (civiel)technische, een bestuurlijke of een financieel-economische masteropleiding. Jij wilt jezelf verder ontwikkelen. Je bent een doorzetter, analytisch en vindingrijk. Jij bent verliefd op vastgoed.

Al kriebels in je buik?

Wij geven alle ruimte voor je eigen ontwikkeling. In een dynamische organisatie met informele sfeer kun je volop leren van collega’s die graag denken én doen. Meer informatie over Brink Management / Advies is te vinden op onze website www.brink.nl. Bij specifieke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Claudia Pollen-van Zijtveld (recruiter) via tel. 040-2676727 of e-mail c.pollen@brink.nl.

Je motivatie en CV kun je sturen naar contact@brink.nl.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature zal niet worden ingegaan.

Website: Vacature

For more information: Brink YouTube Twitter