Afstudeerplekken Brink Management

Wij zijn heimelijk verliefd op vastgoed. Jij ook?
Kom afstuderen bij Brink Management / Advies

Over Brink Management / Advies
Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed in de breedste zin van het woord: bouw, infra en gebiedsontwikkeling. Tot over onze oren. Jij ook?

We hebben meerdere vraagstukken liggen, maar staan ook zeker open voor jouw ideeën.
Hieronder drie mogelijke afstudeeronderzoeken:

1. Kantelpunt toepassen contractvorm UAV-gc
De contractvorm UAV-gc wordt veel gebruikt bij grotere, complexere projecten. De vraag waar Brink graag antwoord op wil is, bij welke projecten en vanaf welke grootte UAV-gc nu toepasbaar is. Wat is het kantelpunt en welke factoren spelen daarbij een rol? Daarnaast zijn wij heel benieuwd naar hoe het werken middels UAV-gc aantrekkelijk gemaakt kan worden voor kleinere projecten en als de risk appetite in de markt laag is.

2. Standaardisatie binnen de maatwerkprojecten van Brink
Brink levert een breed scala aan diensten waarbij een groot aantal documenten per project terugkeert, denk hierbij aan een toetsing- & acceptatieplan, vraagspecificaties en het risicodossier. Brink wil graag standaardisatie in deze veelgebruikte documenten. Aan jou de vraag hoe wij deze het beste kunnen standaardiseren. Waar moeten ze aan voldoen? Wat komt altijd aan de orde en welk deel is hierin maatwerk? Hoe borgen we het lerend vermogen in deze documenten?

3. Projectbeheersing in de Beheer- & Onderhoudsfase
Op dit moment is projectbeheersing iets wat vooral in de realisatiefase een grote rol speelt. We doen wat is afgesproken, voldoet aan de eisen en wensen van de klant en dat we ons houden aan de afgesproken voorwaarden wat betreft budget, planning etc. Brink wil graag antwoord op de vraag hoe we ook na oplevering van het project van meerwaarde kunnen zijn op het gebied van projectbeheersing. Hierbij kun je denken aan; wordt de onderhoudsnorm behaald en voldoet alles nog steeds aan de eisen?

Heb je interesse in één van deze bovenstaande vraagstukken of heb je zelf een idee? Stuur je CV en korte motivatie naar hr@brink.nl. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie over Brink Management / Advies op www.brink.nl