Graduation Vacancy: Afstudeerder campus- en vastgoedontwikkeling

Universiteiten zijn sinds enkele jaren eigenaar van het vastgoed dat ze gebruiken. Het beheer, onderhoud en ontwikkeling van dit vastgoed is daarmee een belangrijke opgave geworden voor hoger onderwijsinstellingen. Tegelijkertijd verandert het gebruik van de campus geleidelijk van een monofunctioneel gebied naar mixed-use, waarin niet alleen wordt onderwezen, onderzocht en gevalideerd, maar waar ook wordt geleefd, gesport, gewinkeld, gewerkt en gefeest.

Met de transitie van het gebruik van de campus en andere trends (denk aan energietransitie, industry 4.0 en globalisering) staan campusontwikkelaars voor uitdagende opgaven waarbij AT Osborne graag helpt. Wij brengen de situatie in kaart, laten zien waar kansen liggen en ondersteunen universiteiten bij het benutten van deze kansen.

Wij zoeken een gemotiveerde afstudeerder die onderzoek gaat doen naar relevante thema’s bij campus- en vastgoedontwikkeling en welke maatregelen kunnen leiden tot een optimaal gebruik van de campus.

Wat verwachten wij?

AT Osborne is op zoek naar een afstudeerder op het gebied van campusontwikkeling, die niet alleen goede studieresultaten op WO-niveau heeft, maar ook creativiteit en humor heeft en eigen initiatief toont. Wij dagen je uit om binnen het onderwerp ‘de campus van morgen’ zelf een idee voor een afstudeeronderwerp te formuleren.

Stuur je ons een globaal afstudeervoorstel, jouw CV en motivatiebrief? Daarna bestaat het selectieproces uit een aantal persoonlijke gesprekken met adviseurs en directieleden en een assessment. Dit is ook voor jou de manier om erachter te komen of er een klik met AT Osborne is.

    Wij zoeken een uitmuntende student die:

  • Een relevante universitaire masterstudie volgt (bijvoorbeeld planologie, geografie, bouwkunde, stedenbouwkunde, vastgoed of gebiedsontwikkeling)
  • Affiniteit heeft met hoger onderwijs;
  • Analytisch scherp, proactief, ondernemend en nauwkeurig is;
  • Over voldoende zelfstandigheid beschikt om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren;
  • Op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage bij een aansprekend adviesbureau.

Wat staat daar tegenover?

Een passende stagevergoeding is nog maar het begin. Belangrijker is dat je van dichtbij kennis maakt met gedreven collega’s en een kijkje in de keuken krijgt bij spraakmakende projecten die ertoe doen in onze maatschappij. We bieden je twee collega’s als afstudeerbegeleiders aan, die je begeleiden om naast de wetenschappelijke waarde ook de praktijkwaarde van je onderzoek te ontwikkelen. Zo krijg je toegang tot ons netwerk aan klanten, partners en collega’s. Ook krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze eigen opleidingen (AT Osborne Academy) en maak je van dichtbij de praktijk van het consultancy vak mee. Jouw stage kan weleens het begin zijn van een glanzende carrière.

Als jouw stage bevalt, kun je solliciteren naar de functie van adviseur als Young Professional binnen onze organisatie. Zoals vele afstudeerders voor jou, begeleiden wij onze jonge aanwas met een gericht ontwikkelingsprogramma, om je zowel professioneel als persoonlijk te laten groeien als adviseur of projectmanager.

Wil je meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze afstudeeropdracht, bel of mail met Managing Consultant Hoger Onderwijs, Kees Rezelman. Reageren kan door jouw CV, motivatiebrief en globaal afstudeervoorstel te sturen naar secretariaathv@atosborne.nl

Klik hier voor meer informatie