Brink Management/Advies bijbaan

En jij maar denken dat je de beste bijbaan al had ontdekt.

Voor een grote opdrachtgever uit Eindhoven zijn wij uit 17 consortia geselecteerd om de verduurzaming van haar gebouwen vorm te geven. Dit doen wij samen met onze vijf partners in het consortium. Synergie ten bate van ‘verduurzaming’ wordt nagestreefd door onderhoud, beheer en exploitatie van de gebouwen en de kwaliteit van de aanpalende buitenruimte in het systeem te betrekken.

picture

De bekendmaking van dit innovatieve duurzaamheidsproject wordt tijdens de Dutch Design Week gedaan. Zou jij graag meer willen weten van dit mooie project? Dat kan!ddw-logo  Wij zoeken namelijk studenten die hand- en spandiensten willen verrichten voor dit project.

 

De opdracht

Alle informatie en documentatie vanuit de tender moet worden gerangschikt.  De informatie vanuit de tender moet herverdeeld worden naar projectinformatie voor de toekomstige projecten. Hierbij kunnen de studenten te werk gaan aan de hand van een basisdocument waarin is beschreven welke stukken nodig zijn voor een project. Dit document is niet allesomvattend. Studenten zullen zelf ook na moeten gaan of de verzamelde informatie voldoende is om het project op te starten. De documenten ten behoeve van de tender zijn voor een gedeelte al verzameld, er zal ook actief gezocht moeten worden naar de benodigde documenten bij de verschillende partijen uit het consortium.

Verwachtte duur: 120 uur, startdatum: zo spoedig mogelijk, uurloon: n.t.b.

Al kriebels in je buik?

De bijbaan waar jij gezonde kriebels van in je buik krijgt, ligt mogelijk bij Brink Management / Advies. Maak werk van je nieuwe bijbaan en neem contact op met Claudia Pollen (recruiter) via c.pollen@brink.nl of (040) 267 67 27

Vind ons op www.brink.nl en volg ons op Brink Management / Advies: overzicht | LinkedIn