Brink Management & Advies

Heimelijk verliefd op vastgoed

Vastgoed met al haar uitdagingen, is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. We hebben er alles voor over gehad. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren.

Zo’n honderd specialisten

We zijn zo’n honderd vastgoedspecialisten rijk. Die overigens de hulp in kunnen roepen van nog eens ruim honderd collega’s binnen de Brink Groep. Sinds 1972 aan de slag voor elke organisatie in de keten van bouw, huisvesting en vastgoed. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van Rijks tot lokaal. Als wij het over vastgoed hebben dan gebruiken we het in de meest ruime betekenis van het woord. Van ontwikkeling tot exploitatie, van bouw tot infra, van investering tot gebruik.

Toonaangevende projecten

Enkele mooie projecten waar wij onze tanden in hebben mogen zetten zijn het Internationaal Strafhof in Den Haag, het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, het Rijksmuseum in Amsterdam, de Brightlands Chemelot Campus in Geleen en de Health Innovation Campus te Veldhoven.

Het beste uit jezelf halen

Om het beste uit jezelf te halen is het belangrijk om werk te doen dat je leuk vindt. Dat je fascineert. In een omgeving die bij je past. Met collega’s die meer zijn dan ‘iemand waarmee je samenwerkt’. In een organisatie die je stimuleert en jouw bijdrage op de juiste manier waardeert. Waar alle randvoorwaarden goed zijn georganiseerd en je je kan bezighouden met de juiste dingen. In ons geval is dat vastgoed in de ruimste betekenis van het woord.

Al kriebels in je buik?

De afstudeeropdracht of baan waar jij gezonde kriebels van in je buik krijgt, ligt mogelijk bij Brink Management / Advies. Ben jij net zo in de wieg gelegd voor vastgoed als wij? En vind jij dat we dat ‘heimelijk’ nou eens uit onze pay-off moeten halen, en er ronduit voor uit moeten komen dat we verliefd zijn op vastgoed? Maak dan werk van je nieuwe baan en solliciteer via de website of volg ons op LinkedIn. Ter versterking van ons team zijn we altijd op zoek ambitieuze mensen voor onze standplaatsen Rotterdam, Eindhoven (Son), Groningen.

For more information: Brink YouTube Twitter